Si të ruani bllokimin e gjurmëve të gishtërinjve

Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin bravë me gjurmë gishtash, gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të pëlqejnë kyçet me gjurmë gishtash.Sidoqoftë, bllokimi i gjurmëve të gishtërinjve është i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.Gjithashtu duhet t'i kushtojmë vëmendje disa çështjeve në procesin e përdorimit për të shmangur përdorimin ose mirëmbajtjen e pahijshme, gjë që do të shkaktojë dështimin e bllokimit të derës inteligjente dhe do të sjellë bezdi në jetën tonë.Sot, redaktori i bllokimit të fjalëkalimit do t'ju çojë të mësoni rreth tij!

Nëse bllokimi i derës inteligjente nuk përdoret për një kohë të gjatë, bateria duhet të hiqet për të shmangur situatën që rrjedhja e baterisë të gërryejë qarkun e brendshëm dhe të shkaktojë dëmtim të bllokimit të derës inteligjente.

Pra, si të ruani siç duhet bllokimin e dashur të gjurmëve të gishtërinjve?

Masat paraprake për përdorimin dhe mirëmbajtjen e bravave inteligjente të dyerve:

1. Mos i varni gjërat në dorezën e bravës së derës inteligjente.Doreza është pjesa kryesore e hapjes dhe mbylljes së bravës së derës.Nëse varni gjëra në të, kjo mund të ndikojë në ndjeshmërinë e saj.

2. Pas përdorimit për një periudhë kohe, mund të ketë papastërti në sipërfaqe, gjë që do të ndikojë në njohjen e gjurmëve të gishtërinjve.Në këtë kohë, ju mund të fshini dritaren e mbledhjes së gjurmëve të gishtërinjve me një leckë të butë për të shmangur dështimin për ta njohur atë.

3. Paneli inteligjent i kyçjes së derës nuk mund të jetë në kontakt me substanca gërryese dhe nuk mund të përplaset ose të trokasë guaskën me objekte të forta për të parandaluar dëmtimin e veshjes sipërfaqësore të panelit.

4. Ekrani LCD nuk duhet të jetë nën presion të fortë, e lëre më të trokasë, përndryshe do të ndikojë në ekran.

5. Mos përdorni substanca që përmbajnë alkool, benzinë, hollues ose substanca të tjera të ndezshme për të pastruar dhe mirëmbajtur bllokimin inteligjent të derës.

6. Shmangni hidroizolimin ose lëngjet e tjera.Lëngjet që depërtojnë në brendësi të bravës së derës inteligjente do të ndikojnë në performancën e bllokimit të derës inteligjente.Nëse guaska bie në kontakt me lëngun, thajeni me një leckë të butë thithëse.

7. Kyçi i derës inteligjente duhet të përdorë bateri alkaline AA me cilësi të lartë.Pasi të konstatohet se bateria është e pamjaftueshme, bateria duhet të zëvendësohet në kohë për të shmangur ndikimin e përdorimit.

Mirëmbajtja e bravave inteligjente të dyerve qëndron në vëmendjen ndaj disa detajeve të vogla.Mos i injoroni sepse mendoni se janë të parëndësishme.Kyçi i derës është i ruajtur mirë, jo vetëm pamja është e bukur, por edhe jeta e shërbimit do të bëhet më e gjatë, pse të mos e bëni.


Koha e postimit: Gusht-23-2022