• RiXiang
 • Ekspozita
 • Partia e kompanisë
 • Fabrika
 • Fabrika
 • Pasqyrë e kompanisë
 • Partnerët tanë
 • Partnerët tanë
 • Partnerët tanë

Rreth nesh

Rixiang Smart Lock janë specializuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe
prodhimi i bravave të kartave të hotelit, bravave me fjalëkalim,
bravë kabineti dhe bravë me gjurmë gishtash për 17 vjet nga 2003.
Ne kemi një fabrikë 5000 ㎡ dhe 16 linja prodhimi. Mbi 100 në vijën e parë
punëtorë me përvojë mesatarisht mbi 6 vjet.
Ne kontrollojmë rreptësisht cilësinë e produkteve tona nëpërmjet ISO90001
sistemi i menaxhimit të cilësisë.
Certifikata evropiane për mbrojtjen e mjedisit ROHS
Çertifikimin e Ministrisë Kombëtare të Sigurisë Publike,
Certifikimi evropian CE dhe certifikimi FCC i SHBA

Avantazhi ynë

Super Sigurim i Cilësisë

Kontrolloni cilësinë përmes sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO90001.
300,000 herë teste të zhbllokimit nga makina gjermane e testimit të qëndrueshmërisë.
Certifikimi i papërshkueshëm nga zjarri dhe vjedhja, CE, FCC dhe ROHS.

Rreth Nesh

Avantazhi ynë

Çmimi më i mirë dhe Avantazhi në shkallë

Fabrika origjinale e bravave inteligjente e vitit 2003. Fabrika 5000㎡ dhe 16 linja prodhimi.Mbi 100 punëtorë me përvojë të vijës së parë

Fabrika

Avantazhi ynë

Produkte krijuese dhe varietete të shkëlqyera

Ekipi i shkëlqyeshëm i R&D nga projektuesi tek inxhinieri i softuerit dhe harduerit.Zhvilluar mbi 200 produkte.Ka marrë mbi 20 patenta.Zhvillimi i mbi 10 produkteve të reja çdo vit

Ekspozita

Avantazhi ynë

Çmimi më i mirë dhe Avantazhi në shkallë

Mbështet ODM, OEM dhe eksportohet me shumicë në mbi 20 vende.Përdoret gjerësisht nga hotelet, apartamentet, qendrat e banjës dhe palestrat.

Rreth Nesh

Partner bashkëpunues

 • QH
 • UNI
 • 7T
 • GLI
 • KON
 • TCL
 • TUYN
 • AIRB
 • HONE
 • TT
 • SHT
 • SC