• Риксианг
 • Изложба
 • Забава на компанијата
 • Фабрика
 • Фабрика
 • Преглед на компанијата
 • Нашите партнери
 • Нашите партнери
 • Нашите партнери

За нас

Rixiang Smart Lock се специјализирани за истражување и развој и
производство на брави за хотелски картички, брави со лозинки,
брави за кабинети и брави за отпечатоци за 17 години од 2003 година.
Имаме 5000 фабрика и 16 производни линии. Над 100 предни
работници со искуство во просек над 6 години.
Ние строго го контролираме квалитетот на нашите производи преку ISO90001
систем за управување со квалитет.
Европска ROHS сертификација за заштита на животната средина
Сертификација на Националното Министерство за јавна безбедност,
Европска CE сертификација и американска FCC сертификација

Наша предност

Супер осигурување на квалитет

Контролирајте го квалитетот преку системот за управување со квалитет ISO90001.
300.000 пати тестови за отклучување од германската машина за тестирање на издржливост.
Огноотпорен и отпорен на кражба сертификат, CE, FCC и ROHS.

За нас

Наша предност

Најдобра цена и предност во обем

Оригинална фабрика за паметни брави од 2003 година. 5000 ㎡фабрика и 16 производни линии.Над 100 искусни работници од првата линија

Фабрика

Наша предност

Креативни производи и одлични сорти

Одличен тим за истражување и развој од дизајнер до софтверски и хардверски инженер.Развиени над 200 производи.Добиени над 20 патенти.Развивање на над 10 нови производи секоја година

Изложба

Наша предност

Најдобра цена и предност во обем

Поддршка ODM, OEM и големопродажба извезена во над 20 земји.Широко се користи во хотели, апартмани, центри за бањи и спортски сали.

За нас

Кооперативен партнер

 • QH
 • УНИ
 • 7Т
 • ГЛИ
 • КОН
 • TCL
 • ТУЈН
 • AIRB
 • БРОЈ
 • ТТ
 • SHT
 • SC